Logotyp

Årsmöte 2024 - Tema: Hur kan vi tillsammans förebygga brott?

Onsdagen den 13 mars kl 18:00 håller villaföreningen årsmöte.

Då bjuder föreningen på kvällsmat på Jönköpings Golfklubb. Sedan lär vi oss om och diskuterar hur vi tillsammans kan förebygga brott.

Därefter är det dags för årsmötet. Då får vi höra vad som hänt senaste året och planera vad vi vill göra tillsammans och använda våra medel till. Digitalt deltagande kommer att vara möjligt.

Inbjudan med information och anmälan: se nedan. Årsmöteshandlingarna publiceras i god tid innan årsmötet.

Handlingar till årsmötet

 

Återkoppling från mötet

Onsdagen den 13 mars kl 18:00 hölls villaföreningens årsmöte.

Föreningen bjöd på kvällsmat på Jönköpings Golfklubb. Sedan lärde vi oss om och diskuterade hur vi tillsammans kan förebygga brott. Madelene Andersson, ansvarig för grannsamverkan på Polisen besökte oss och visade ett bildspel och pratade om vikten av grannsamverkan och berättade om lite statistik från området.

Därefter var det dags för årsmötet. Vi fick höra vad som hänt senaste året och planerade vad vi vill göra tillsammans och använda våra medel till.

Beslut togs att köpa in ett nytt tält som de boende i området kan hyra för privata arrangemang. En förutsättning för inköpet är dock att någon är beredd att husera tältet och ansvara för uthyrningen. Det är inte löst ännu. Budgeten och förslag till arbetsplan för året uppdaterades på mötet.

Se årsmötesprotokoll för mer information

 

transparent